Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lettland



Slesers
Partieledare i Lettland
Säger att förr så var vi under Sovjets förtryck
NU under de svenska bankerna….

Vad ska vi säga
Som alltid varit under de svenska bankernas
Förtryck……

Kanske lite som
vårt land stalinism




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 18:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
I sanning.
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO