Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar Island lite



Jag gillar Island lite
De bombarderade ”sina” folkvalda med
Frukt, ägg och annat

Så de blev inget ”högtidigt öppnande”
Inget öppnande alls
Verkar det som….

Tänk om…..
Skulle de inte…..
Förtjäna det……




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-02 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO