Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag följer dej till tåget



När jag följer dej till tåget
Så är mina händer fulla
Av din packning
Du är full av sås
Jag är tom
Som en urkramad disktrasa
Precis som de ska va

Lycklig
Tillfredsställd
Jag ser i dina ögon att du
Känner detsamma
Jag älskar när du kommer
Jag älskar
När du kommer….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-02 18:10



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Härligt:)
2010-10-02

  * MARY *
vad vackert , hör att du längtar redan !
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO