Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken öppnar sitt fönster

Kärleken öppnar sitt fönster
och tittar på mig
med sina stora djupa ögon

Kärleken blommar i mig
mina sinnen förstärks
du är mitt allt

Ta min hand
håll om mig
älska med mig....

Du har funnit nyckeln
till mitt hjärta
jag känner kärleken
från dig
den är het som
hetaste eld
som aldrig brinner ut
den går inte att släcka

Kännslorna tar vid
när orden tar slut
och dom finns alltid där




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-02 18:03



Bookmark and Share


  Anna*
Ljuvligt vacker text om kärlek och passion. Må den bestå!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna