Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som helst kan hända.....


"Surr !"

Surr !

Burr !

En galaktisk , öppen dörr
rätt praktisk, precis som förr

Surr !

Ute efter kurr !

Eller en liten smurf
funnen vid en surf
på nätet

Förmätet !


Surr !

en irrationell kakaburra
hördes, högljutt, surra !

Publiken skrek: Hurra !
Någon sa´: Hur sa´?


Surr !

Blev riktigt våt, plurr !
Nästan lite kåt, grrr !
Hon drog i min "tåt", burr !


Surr !

Kategoriskt kurrande
illusoriskt snurrande
fatalistiskt charmerande
satanistiskt fallerande


Surr !

Nu låser jag min dörr........


---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-10-02 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska