Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oförklarliga känslor,jo endel vet jag ju men långt ifrån allt och varför man reagerar helt utan anledning ibland....


kärlek som spränger i mitt bröst...

kändes som mitt hjärta svämmade över idag
kan inte beskriva det bättre
fylldes av en otrolig ömhet och en
obeskrivlig kärlek
till vem eller vad kan jag inte förklara
i detta nu

men det gjorde mig fruktansvärt ledsen

kände mig blåst på mig själv igen
jag som skulle vara så stark nu
jag som inte skulle låta mitt hjärta
styra över mitt förstånd!

nu sitter jag här
förstår ingenting
men känner en kärlek starkare
än något annat jag känt på
väldigt länge

till vem eller vad
som sagt,vet ej,kan bara ana...
men det spelar väl ingen roll

den visar sig förhoppningsvis
någon gång

om den nu är för mig...kärleken

men min känsla är att jag kommer
att bli utsatt för stora svek
och att jag därför ej bör
gå ut så öppet och naket
med min starka känsla av
kärlek....

det var så nära i tiden
som jag senast blev så sviken
av någon jag litade helt och fullt på
och det såret är väl inte helt läkt ännu..

vill inte upprepa det igen
mönster är till för att brytas
speciellt när man är medveten om dem..

men min längtan
som fyller mitt bröst
måste ju betyda något!

och vad är det för fel att ge kärlek!??
har aldrig krävt något tillbaka
ibland inte ens berättat när jag älskat...

det spränger och värker
och jag är räddare än på länge

har ingen aning vad detta betyder

men om jag vore ensam hemma nu
skulle jag ha släppt mina tunga tårar fria..

måste ut...
sorgen....
kärleken.....

älskar...

det är det enda som är riktigt säkert...




Fri vers av firefire
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-02 19:30



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Hur underbart du
förmedlar känslan..
rädslan, ångesten,
lusten, längtan,
passionen,
glädjen..
ja alla element
i kärleken just
när hoppet om
lyckan börjar
spira och man är
rädd att släppa
in.
Vackert och
skört och så
ljuvligt känsligt!
Tack :)
2010-10-03

  LenaJohansson VIP
det som vi alla längtar att ge...bra
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire