Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa avlägsna händelser i ens liv bara poppar upp i nuet på ett sådant sätt som om ingen tid skulle ha förflutit.


Samtalet


Samtalet

Minnerna om dig
Våra beröringar,
Förhoppningar,
Drömmen om Oss
I Framtiden
Allting åter i ett
Telefonsamtal
Såsom tiden stod
Stilla








Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP