Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya S-låten


Apropå nästa extra S konvent
Så kommer en ny låt:

Baylan då Baylan då
Amigo adjö adjö
Baylan gå och lägg dej

Baylan då och Mona
Amigos adjö adjö
Klipp nu era kort bort

Inför nästa konvent
Konvent konvent




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-03 00:37



Bookmark and Share


  queenia
du e rolig du.. *ler*
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO