Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var sextiotal


Sextiotal
Vad var sextiotal
”pang på bara”
En massa livsfullt knullande
Eller…. Bara just det
”knullande”
Utan att de ger nåt speciellt
Inte så mycket mer och
Droger, religion österländsmysticism
Bara det inte var kristet med så var allt ok
Tarokort, och astrologi

Och sex som religion
Hör och häpna
Undra på att det slog tillbaks sen med pendelns kraft
Kärleken var luddig och fladdrig
Och ”tillhörde” såna som sjöng om den
Fastän de flesta av dem verkar både olyckliga
Och sexuellt sökande efter mer hela tiden
De som inte dog vill säga

Kan man ”leva mer” på nåt sätt
Eller ”mindre”
"Om du minns sextiotalet
så var du inte där"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 210 gånger
Publicerad 2010-10-03 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO