Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va fan är fri sex



Fri sex
Va fan är fri sex
Var ligger friheten
I sexet
Men hur vet man det
Skapas inte vårt sex också av en annan persons passion
Eller i värsta fall tvärtom
Eller kanske likgiltighet

”ok knulla mej då men låt de gå snabbt”
”ok men du får 30 min mellan Hemsöborna och aktuellt”
Eller bara en rygg
Och var har jag/den-andra för skyldighet och skuld
I passionen
I sexlivets lustkrav från den andra personen
Att somna på kvällen efter att båda älskat
Efter önskan och lust

Eller att på morgonen
Få älska sig mystrött
Efter natten och kanske somna om en stund
Som en lördag-söndag eller kanske
Semestern….
En glad semester med mycket fri sex

Fri sex är knappast att bara knulla runt i alla fall
Hursomhelst och närsomhelst med vemsomhelst
Det låter som en krampaktig jakt efter lycka
Där man inte tar sej tid att ens känna efter
Var friheten och lyckan ligger……
Om den nu LIGGER nånstans…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 227 gånger
Publicerad 2010-10-03 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO