Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var sextiotal 2


Sextiotal
Vad var sextiotal
Knulla
Jag tror inte att mina föräldrar skulle säga så
Jag tror inte ens de tar det ordet i sin mun
Eller nåt annat för den delen
Men de som talar om det talar om just knullandet
Sexet
Som om det var det allena saliggörande
Men få verkar ha varit riktigt lyckliga då, med

Men jag upplevde en del av det
Sextiotalet alltså
Men bara en del
Och en stor del minns man inte
För mej är sextitalet bad
Snö och Volvo
PV och AMAZON
Sen de små Renault 4 kallad skrytbil i reklamen
Och BMC Cooper, kallad hundkoja….
Drömbilar….

Och snöskotrar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-10-03 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO