Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag- en bra grej

Du är ett word-dokument på min dator
och jag hoppas
hoppas verkligen
att det är du som ska dra mig ur tristessen nu
Som ska hålla min hand
och säga att den är liten och tjock
och tycka att det är en BRA grej.
För det är det.
Fy fan vad jag är bra.
Jag är helt lagom lång, nästan lite FÖR lång till och med
och mina fötter är helt lagom små.
Jag gråter alldeles precis lagom ofta
och jag är alldeles precis lagom neurotisk när jag har PMS.
HON kan aldrig se vad det är som är så fint med att jag är 1.65-alldeles-lagom-lång-nästan-lite-FÖR-lång-till-och-med
eller vad det är som är så bra och logiskt med att jag gråter när jag får för lite beröring
Men jag hoppas
hoppas verkligen
att du ska se det
och att du ska tycka att det är en bra grej.




Fri vers av zim
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-02 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim