Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tvättade ömt

Jag minns när jag satt på badkarskanten,
dina händer masserade mitt hår.
Du tvättade ömt.
Fyllde dina nävar med mitt nytvättade hår och doftade på det.
Du brukade le (små trött oftast).


Åh mamma, jag önskar du kunde tvätta mitt hår nu.




Fri vers av wildrose
Läst 288 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-02 23:18



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Söt liten dikt!
Om dotter -mor
2010-11-04

  blaite
En vacker bild du gav
2010-10-12

  yoakimu
Oj, jag blir alldeles gråtfärdig av denna ömma, finstämda skildring som träffar rätt i hjärtat. Plötsligt längtar jag efter mamma.
2010-10-03

    sleepwalking
Känslosam och stark.
Applåd.
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose