Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rik


Är du rik frågar man ibland
Och jag svarar
JA
Hur mycket pengar har du?

Inte så mycket man jag har mycket kärlek
Och jag får mycket kärlek
Jag kan leva utan pengar….
Men inte utan kärlek
För då vore man fattig
Så inihelvete fattig….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 19:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt, och kärlek går inte att köpa om man vill ha den äkta kärleken... har man den ja då är man rik.. tycker jag med.
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO