Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan håller sig kvar ännu ett tag...ännu en dag...


utan en vän...

det finns inte
det jag söker
inte nu
och tålamodet
har jag tappat
också

bara tårar som
vill ut
till ingen nytta
utan anledning
ingen direkt

det är bara alla
indirekta
handlingar
och än värre
icke-handlingar
som tar all min
energi och lust

och ingen finns
att hålla min hand
skydda hjärtat i
mitt bröst
smeka till tröst

glädje igen
hur ska jag kunna
känna den
utan en vän....




Fri vers av firefire
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-03 14:43



Bookmark and Share


  Anna Nyman
Man brukar oftast finna om man inte letar...
Ge det tid
Många kramar...mee
2010-10-03

  Emme VIP
Sorglig men ändå fin liksom, stark.. Kram från din vän som precis lämnat Kalmar..
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire