Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka när man är hungrig


Lycka när man är hungrig
Är en ”capricciosa super”
Från pizzerian vid Nockeby torg
266466
Ja tack vad får de lov att vara
”En capricciosa super”
Ja det är du ok om 10 minuter, blir bra?
Kanon

Eller också åker man dit
Får surra lite med grabbarna
Innan pizza
Man får kaffe och kaffesurr
Men inte sånt surr som under kriget
Gjort på maskrosrötter
Nej här är äkta rätter….
”Chena kompis hur är lägget va”

En drygt 50 centimeters pizza och lite trevligt snack
Bästa pizzerian i stan, i alla fall de jag provat
Och det är en del….
De finns några som utmärker sig
Robbans i Tumba, Il postino i Spånga
Och den som ligger vid Shell i Trollbäcken
Minns dock inte det namnet

Men med snacket intaget så slår Nockeby dom alla….
Och med sin ”Caprissiosa super”
Skinka, färska champinjoner, tomat, ost och
Räkor, fläskfilè + oxfilè
Dagen är räddad och
Förstörd
För vem kan göra nåt mer efter en sån pizza……




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-04 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO