Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man har lätt att tvivla



Man har lätt att tvivla
Man har rätt att tvivla
När man ser på omvärlden
Man har lätt att förtvivla
När man ser omvärlden

Lyckan är när hoppet lyser klarare
Än tvivlet
Och man ser de rättvisans försvarare
Som kanske klarar de
Till slut
Innan livet…..
Är slut…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-10-03 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO