Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vart här nu


Om du vart här nu
Så hade du bara fått ligga ifred
Om du sagt ifrån

För
En sån här söndag
Är en rön-dag
För den som älskar…..





(RÖN är ett annat ord
för KÅT på hälsingemål)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO