Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt enligt deras VD


Göteborgs energi


Göteborgs energi
Har en ”policy”
Att följa ”svensk lag”


Vilken djävla bra policy…


Har inte alla företag den ”policyn”
Vare sej man vill
Eller inte
Och alla människor
Allt annat är olagligt….
Och därmed straffbart…..

Är inte det ”lagarnas berättigande och avsikt”???




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-05 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO