Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När två så fullständigt genomsjuka väsen drabbar samman kan resultatet bara bli ett : TOTALT KAOS !


"PARANOICO och SCHIZOFRENICO !"

Jag ser mörka skuggor
bakom min rygg
hela tiden
armar höjs med "tillhygg
i hand"
jag flyr, i panik
gråt följs av skrik !
I ögonvrån en liggande varelse
sprattlar !
skakar !
kämpar sig upp på knä
en stor silhuett
dominerar synfältet !
Gigantisk !
förmörkar omgivningen
långsamma rörelser
närmar sig !
jag flyr igen , totalt kaos
den stora skuggan försvinner
och ett vitt sken tonar fram !
en ljuvlig kvinnovarelse svävar
fram, närmar sig, förnimmer väldoft !
Nära nu, känner lockelsen,sträcker ut
min hand mot hennes utsträckta
Plötsligt ,allt blir dimma !
Tjock, gul, illaluktande !
Hostar , svårt att andas !
ser inget ,hör inget !
var är "fén" ?
fanns hon ens ?
famlar i dimman
ramlar !
domnar bort...
Mörker.....
..............
SLUT...




Fri vers (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 148 gånger
Publicerad 2010-10-03 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska