Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig medan du inte får

i mina hjärnrum
ryms du inte
så du övertog
mitt blodomlopp

du värmer hjärtat
med dina fläktar
med dina bäckar
i alla vrår

när kamrarna blir ballonger
väntar inget mer
då fattas det bara att minnas
att du ska hinna ut




Fri vers av Linneau
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-03 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneau