Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spänande story


när vi födds

vet vi hur livet slutar

men inte vad som händer

på vägen ditt




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 207 gånger
Publicerad 2010-10-03 19:30



Bookmark and Share


  queenia
ungefär så... :)
2010-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson