Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eternitá/Evighet

Eternità/Evighet

Dopo un´eternità nel silenzio
risentendo la tua voce
si rievocano alla mente,
i tuoi sussuri
il tuo sorriso
le tue carezze,
che furono l´elisir
del mio amore
e tutt´ora in me viventi.



Evighet

Efter evighet i tystnad
Att åter höra din röst
återkallas till minnet,
dina viskningar
ditt leende
dina smekningar,
som var min kärleks elixir
och ännu inom mig de är levande.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2010-10-05 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP