Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssa mej i aschlet


Kyssa mej i aschlet
Kan du göra

Om du klarar av det en gång
Men det är det enda jag har att säga
En sån som dej
Du har gått för långt över gränsen
Och ingen väg
Finns tillbaks
Till det ogjorda….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-04 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO