Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När soldaterna är borta


När soldaterna är borta
Så kommer de fram
De som gått med sina knytnävar i fickorna
Under tiden de fanns kvar
Nu var de borta
De rakade då flickorna
Som hämnd
Om hon var nämnd som en kvinna
Som legat med ockupationsmakten
Och nu tilltar civilisationsslakten
Av de som inte vågade nåt annat förut
Nu är ockupationen slut
Så de vågar visa sej ut….
Och de spelar ”starka” då
En ”manlighetsrit” för de få
Och fega…..
Med fuktigt krut
Feghetens alfa och omega




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-05 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO