Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kom samtidigt

min hand letade sig in inför dina trosor
sakta smekte jag dej
kände med fingret du var våt
när jag sakta förde in fingret
i din fitta

vi satt där i taxin
när du fick din första orgasm
hela din kropp skakade
min kuk var stenhård
jag var också kåt

vi slet av varandra klädern
just inanför dörren
du skrek ditt kåta skrik
att jag skulle ta dej hårt

tryckte upp dej mot väggen
ner på knä
särade dina ben
och slickade din våta härliga fitta
du kom i en andra orgsam

medan våra tungor lekte i munnen
och passionen och kåtheten blev större
runkade du min kuk
så jag sprutade allt över dej

nu vill jag ha dej i mej, sa du
du böjde dej fram
tog i mot min kuk i
din våta fitta
vi kom samtidigt
och universum stanade






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-03 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson