Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm energi



Stockholm energi
Ägs av Fortum
Och den tiden är förbi
När det fanns en kundrelation
Ansvar
Seriositet
Men sånt skiter dom i
Nu

Nu ska man bara pungslå alla
Så mycket man kan
Och kundrelationen
Den försvann




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-04 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO