Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dags å lägg sig nu..trött ledsen och svamlig..kan inte bli annat än dåligt då;)


söker inte men längtar....

jag har ett stort hål i mitt bröst
och det rivs upp än mer,
bit för bit..ju mer jag älskar...
och ju mer jag ger utan att få..

en bråkdel tillbaka
är vad jag får
men jag vill ha mer!

visst, det händer ibland
att jag får känna en
smekande hand
ett ord av ömhet

men det är inte det jag
eftersträvar
lögner eller överdrifter
för en stunds älskog
det har aldrig varit min stil

längtar
men inte efter sex
det kan man få överallt
närsomhelst
om man nu skulle vilja

nej,jag är ute efter
allt det andra
som jag beskrivit så
många gånger förr

jag undrar om jag någonsin
kan få det
av rätt person
alltså inte av något äckligt
avskum eller fjantig player

vill jag för mycket....

nej det tror jag inte

någonstans
borde det finnas en
man som förtjänar att
älskas helt och fullt av
en kvinna som mig...

och jag ska få honom att
förstå att vi två
förtjänar varandra;)

love IS out there......




Fri vers av firefire
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-03 22:57



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, kärleken finns men ibland tror jag att det viktigaste händer inom oss så att vi inte går på samma nit gång efter gång - det som kallas upprepningstvång. Det är dags nu att få det som är så mycket bättre än någonsin tidigare. Du förtjänar endast det bästa!
2010-10-07

  KrutOla
Om du inte söker lär du inte finna. För kärleken finns ju, som du skriver, där ute... ;)

Den kommer sällan och knackar på. Även om det händer ibland hehe.
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire