Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha


Då jag känner att jag lever

kanske därför jag alltid hoppades
att jag bröt någonting
när jag ramlade

för när det gör ont
det är då jag känner att jag lever




Fri vers av AliciaK
Läst 219 gånger
Publicerad 2011-03-18 08:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men det känns ju även när man är euforisk.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK