Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningen

 

en blå segelbåt

på vitt hav

mörka segel korsar 

linjen där himmel möter hav

 

jag kupar handen över ögonen

sugs mot båten på det vita havet

vågorna brusar allt högre

i mina öron

 

I sanden låg skorna kvar

de svarta högklackade

på närbild i lokala blaskan

dan därpå

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-04 16:55



Bookmark and Share


    Maria Malm
Håller med nedan, om bladet. Tycker om bilderna som förmedlas, som lämnar fantasin ifred att fundera över vad som hänt och varför.
2010-10-05

    ej medlem längre
Ordet "blaskan" känns inte riktigt rätt i sin omgivning. Vad tycker du om "bladet"?
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin