Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med familjen




Värmen från ljusen
sprider sig in i de mörkaste utav vrån
maten vilar mjukt i nöjda magar

Lugnet som sänker sig över friskluftsfyllda lungor
lämnar plats åt kvällstimmen
att stillsamt komma till ro














Fri vers av Baystream
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-04 20:23



Bookmark and Share


  Anna*
Skön känsla avslappnad och mysig
2010-10-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Värmande ord som sprider sig in under huden. =) Mycket fint. =)
2010-10-05

    SoSk
Låter härligt! Som efter en dag på skidor i fjällen. Väl beskrivet :)
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream