Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om när man, tydligt, tar ställning för något och driver det....,finns lite försonande inslag på slutet....


Alltid retar det någon....

Alltid retar det någon
när man är karl för sin hatt

Alltid retar det någon
när man tydliggör sina avsikter

Alltid retar det någon
när man står på sig

Alltid retar det någon
när man riktningen satt
och för fram raka åsikter
då attackerar "de" mig

Alltid retar det någon
det är, faktiskt,
stimulansen
för "de", ger mig
chansen
att återställa
balansen
när debatten ballar
ur
som den gör
i ur och
skur
som sig bör
så händer
sån´t
oftast då, "de" sitter
trångt
fast ,ibland, jag torskar
dit
får då ta emot , "välförtjänt
skit"
fast man får ju "leken
tåla"
då "de" tydligt, till mig
tvåla
men, vi kan väl
en sak
säja
från den varianten
kan vi
väja
och det är
personangrepp
fult det är,rena
skamgrepp
dem lämnar vi
i garderoben
vi tar det
lite mer
"von oben"
debatten SKA va´
fri
OM detta tycker
vi ......

----






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-04 22:14



Bookmark and Share


  lilla t
Snyggt!
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska