Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man göra saker fast det smärtar mer än något annat,för att kunna leva på något vis,men egentligen gör det mest bara ont att leva i verkligheten...


saga utan lyckligt slut...

jag var tvungen att
säga till honom
att inte älska mig mera

han lyssnade inte på
mina argument
så jag fick hitta på
både vita och svarta lögner
och till slut fungerade det



jag kunde inte älskas
av honom
för det gjorde så
fruktansvärt ont...

varje gång han låtsades som
jag inte fanns

och varje gång han
smidde planer som
aldrig sattes i verket

varje gång han log mot mig
och mitt hjärta voltade
och jag log och sjöng
för mig själv i dagar

och jag visste att
jag aldrig skulle betyda
så mycket för honom



en chans fick han
som han aldrig tog

jag svor till mig själv
aldrig igen
men det bröt jag
alltför tidigt

och självklart hände
samma sak åter

och mitt hjärta
krossades under hans
tyngd och kyla

ignoransen
omogenheten
och alla andra tecken

varför blundade jag så hårt!?

än idag kan jag känna
djup sorg
över det som aldrig riktigt blev

över sagan utan lyckligt slut...

och jag undrar om jag
någonsin får vara med
att skriva ett nytt kapitel
i min....




Fri vers av firefire
Läst 307 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-10-04 23:46



Bookmark and Share


  Anna*
Berörande skrivet! Kramar om ♥
2010-10-07

  issac.a.m
Väl poetat..
underbart..
2010-10-07

  Hannah Norman
Jättebra, bokmärker!
2010-10-06

  Suzy med punkterna
Känns helt enkelt
2010-10-06

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-10-05

  aol
en dikt som grep tag mitt hjärta
2010-10-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire