Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all enkelhet



enkelhet är virvlande missmod
rullar samman, twirlar

våra djupa djup
våra mörka mörker

våra ords sanningsbotten


enkelhet, är grävande samtid
bilder, monument, över gjorda handlingar

att göra, det vi gör

utläsa, dechiffrera är lätt
bara göra, är lätt

göra det samtidigt
rulla samman


i enkelhet
en svår gärning







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-05 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP