Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egenskap som jag strävat efter i hela mitt vuxna liv....


Jag vill vara autonom (¤)!

Jag vill vara autonom
inget lättpåverkat fån
skapa mina egna verk
klädsel oviktig, gärna särk (!)

Jag vill vara autonom
slippa kopierande lån
uttrycka mina egna åsikter
framställa självgjorda avsikter

Jag vill vara autonom
fast jag vet att det ÄR svårt
vill ,ändå, jobba hårt
för detta
intet släppa
måste greppa (!)

Jag vill vara autonom
kanske förnumstigt, men ändå
rätt förnuftigt, jag "står på" !

(¤)= Autonom= Självständig (enl Svenska Akademins Ordlista)

---






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska