Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det en mur av motvind emot oss. Men den kan mojna ! Vårt samhällsklimat utifrån de normer som undertecknad bekänner sig till....,med anledning av vårt nya rikspolitiska klimat......


Motvind !



Motvind !
Stark, kall och obarmhärtig
Totalitär och inhuman
Främlingskapets tillskyndare
avancerar
deras idiom
möter sympatier
skapar antipatier
osämja
misstänksamhet
och frustrationer

Motvind !
Vi strävar framåt under
stark press
vi bävar emellanåt,
men resignerar icke
tvärtom, vi reagerar !
vi känner kraften
att avslöja
att intervenera
att motarbeta
de ondsinta krafter
som fått ny styrka
ny näring
åt sin falska
sådd
vår självkänsla
förrådd
vårt patos
stött i kanten
våra idéer
lite anfrätta
men såren
SKA läkas (!)
vi MÅSTE jobba
tills vi "kräkas" !

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-10-05 13:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minns du bandet Motvind?

Men hur ska det jobbas?
Genom att omyndigförklara 5,7% av Sveriges röstberättigade?
Låtsas som om det bara är skinheads och missbrukare som röstat på SD?
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska