Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det alprika landet med alla dessa folkomröstningar och låga skatter...


"Schweiz !"

Schweiz !
var där på 70-talet
verka´ inte alltför galet
en luft så frisk
som värsta Norrbotten
med berg och skog
och vackra vyer
och exotiska menyer
bodde i en alpstuga
ett litet "fjällhotell"
lite trångt
men med utsikt
bedårande vackert !
en luft så ren och sval !
med "käse und brot"
och "Kafve´ " till frukost
ja, Schweiz, ett vackert rike
fann ej mer dess like.....

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-05 13:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kan föreställa mig det. Dessutom är det ju som bekant hälsosamt och stärkande i fjällen.
Schweiz lär ju dessutom åtnjuta en avancerad form av direktdemokrati.
Vet inte hur bra den fungerar.
2010-10-09

  aol
har åkt geno österrike så vackert, bra skriftat,
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska