Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överkörd mer än en gång

och det gör lika ont varje gång
Fram och tillbaka
Ja, backa en gång till du så är du snäll min älskade för jag känner ingenting mera
efter att jag redan ha åkt på en och annan riktig käftsmäll
ifrån dig
Ja, ja, så du är riktigt söt du
En riktig karamell
Älskar ju dig!

Överkörd mer än en gång
Så nu undrar jag bara hur jag hädanefter ska kunna tygla alla mina känslor som bara brinner innanför mitt bröst
men som inte tycks vilja ge mig någon som helst tröst
Och inne i mitt huvud så skriker det bara en inre röst
Tankar på dig och undrandes vad du gör just nu

Överkörd
Och ännu en gång så har jag väl varit för snäll emot min älskade
antar jag
Även kossor är snälla har jag hört
Måste tydligen bli hårdare och ondare i framtiden
Ja, det tycks vara konceptet för äkta kärlek
När ska jag lära mig?

Ken Cassel
5/10-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 15:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Sorgliga rader att läsa
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel