Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S'envoler...

S'envoler
loin d'ici
pour atteindre
à la destination

Mais la question
que je me pose
est celle-ci
Où irais-je ?

J'aurais dû m'envoler,
mais j'y suis
et chez moi
c'est ici...
_________________

Att flyga bort
làngt härifràn
för att nà
destinationen

Men fràgan
som jag ställer mig
är den här
Vart skulle jag àka?

Jag skulle ha flugit bort
men här är jag
och hos mig
det är här...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-05 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm