Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mig, se mig.

Behaglig tystnad går igenom mina öron.

Jag hör knappt mina andetag som är ett
tecken på att jag fortfarande existerar.

Hela min värld blir tystare än den lugnaste
vinden som smeker försiktigt min kind,
när jag ser dig.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 476 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-05 20:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2011-10-10

  Emelia
väldigt vacker
2010-10-07

  Sophie Jennifer
Stillsam och vacker.
2010-10-05

  oMareld
vackert
2010-10-05
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi