Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla frökens barn

På skolgården
Kastade pojkarna
Kulor

Han med fickorna
Fulla av planeter
Fick aldrig vara med


I idrottssalen
Dresserade
Fröken
Småflickorna

Hon som frös
Jonglerade
Med vulkaner

Somliga fick
guld stjärnor

Andra
blåtiror





Fri vers av Neal
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-11-26 17:13



Bookmark and Share


  *Anna*
Du har ett vackert beskrivande i denna text som gör att de blir lättare att ta in verkligheten som inte är lika vacker...tack så mycket!*
2005-11-29

  Zara VIP
Underbart vacker dikt! Du skriver väldigt vackert killen! Otroligt vackert! tack /Z
2005-11-27

  Sanningsägaren VIP
Så jäkla bra!
Så målande.. så här var det ju!
Slutet outstanding! Tack!
2005-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal