Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gillar olika


jag är olik
du är lik

min hand
möter din

i en dröm
jag väver

men du blundar
när jag ler

du liknar mig
jag är olik

dig




Fri vers av frantic
Läst 478 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-10-06 00:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2013-02-02

  Jean-Michel Orblin
0likheterna kompenserar!
2011-10-04

  greajt
åså
bra
2010-12-24

  peter markurth
bra utlagda ord m substans
2010-11-13

  jacqueline
Bra fångat med så få ord!
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic