Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavlig charm!

I ngen sägs vara byggd av ord
M en sådan tycks du vara gjord
A v verser och av strofer full
G osse, så för den skull
I handen jag stetoskopet tar
N juter och lyssnar på ditt hjärtas repertoar
E när det sägs där finns skrivarkoden
S å nu vill jag också komma på den




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-06 07:52



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Vadå komma på den? Det har du ju redan gjort!
O rginellt och bra flyt.
2010-10-07

    ej medlem längre
Nu har du gjort det igen. Du fantastiska ordmästarinna!!!

Applåder!

Sparas!

/Ann
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt