Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(skrivet i Irland utan svenskt tangentbord)


I Dublin

Sitter pa en bar i Dublin
dricker en guines i stillsamhet.

Manniskorna ar sa annorlunda har mot hemma
ett annat tempo, lungt och gemytligt.

En underbar atmosfar sprider sig pa puben
nar tva spelman satter sig for att spela.

Irlansk musik lagger sig som bomull runt mig
och jag insuper varje sekund.

Denna kanslan kommer jag ha med mig nar hostrusket
kryper nara mig i november.




Fri vers (Fri form) av mia1
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-06 09:20



Bookmark and Share


    vilgot hellros
fint. hemma bra men långt bort bäst( tycker jag iallafall;) )
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1