Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRODERADE KALSONGER




Det görs inga sånger
om vackra
broderade kalsonger

Sånger
om saker
för alla smaker
som en ståndpunkt innehar

Varför är det ingen som tar
och gör

en vacker sång
om en
broderad kalsong


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-06 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten