Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en spekulerande värld

Det här kommer inte hända.
Du kommer inte fråga hur jag mår.
Och om du hade frågat är det inte ens säkert att jag svarat som det är.
Men om.
I en spekulerande värld.
Då hade jag sagt
att
Jag föll igår
och att Jag
fortfarande är osäker på vad som är mark eller inte
Att jag bara vill höra
Att jag inte är viktig
Utan att jag är viktigAST.
I en spekulerande värld.




Fri vers av zim
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-06 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim