Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet



Min tacksamhet är utan gränser
för den hälsa och det liv som återgavs mig
efter en förfärlig rännstensprövning
av mest plågor, mardrömmar, tortyr
och outhärdlig invaliditet,
som gjorde mig fullkomligt oduglig till allt,
mer miserabel och eländig än en död.

Men plötsligt vändes situationen,
jag återvände från de dödas avgrunder
till ljuset för att än en gång bli aktiv
och härligt kunna återuppta arbetet
och till och med i någon grad bli effektiv igen

Hur kan jag vara annat då än tacksam
bortom alla gränser för vad man kan föreställa sig
och jubla lycklig i all ödmjukhet,
försiktigt med en innerlig förhoppning om
att aldrig mera ramla så djupt ner
till botten av en avgrundsexistens.




Fri vers (Fri form) av Aurelio
Läst 549 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-06 13:08



Bookmark and Share


  walborg
Varmt tack att jag får läsa denna fina text om att få återvända till livet.
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio