Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oktober månad


Och himlen började storgråta

Älskade höst
Så genomhärlig
En mulen morgon, grå och full av tårar
Spricker sedan upp i ett blekgult solsken
Sommarens sista hälsning

Nordanvinden sveper fram genom trakten
Grafitgrå moln dansar runt solen
Fångar den, för den med sig någon annanstans

Och himlen började storgråta




Fri vers av Smörblomma
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-06 17:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
.. det riktiga regnet - det skvalar... - och friskar - oktober i en regndroppe
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma