Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik.

Ge mig lycka, ge mig kraft.
Ge mig allt jag aldrig haft.
Ge mig hopp, ge mig tro.
Ge mig sånt som börjar gro.
Ge mig ork, ge mig allt
Innan själen ångar kallt.
Gör mig glad, låt mig le.
Gör mig ståtlig, låt det ske.

Ge mig lycka, ge mig kraft.
Ge mig allt jag aldrig haft...




Fri vers av Theres Westerlund
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-06 20:53



Bookmark and Share


  Julianna Strandberg VIP
Häftigt!
Det är bland dem bästa jag har läst här!
Häsningar
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Theres Westerlund
Theres Westerlund