Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever och ger, men får så mycket mer...

Lycka var ett främmande ord

Jag kände inte till dess kraft

Jag åt smulor från någon annans bord

Ja lyckan hade jag tydligen redan haft.

Men att den lycka jag kände, den lycka som varit

Ja, inte var den att mäta med denna

Den lyckan hade för länge sedan farit

Det är först nu jag börjat känna

Jag har börjat känna att jag lever

Ja, jag lever nu ett liv jag inte trodde fanns

Jag har funnit det hem mitt hjärta behöver

Inte trodde väl jag, att jag skulle få bära lyckans krans!




Fri vers av Theres Westerlund
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-12-02 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theres Westerlund
Theres Westerlund